My Cart
English Spanish

Best Innovation & Social Business Project Adward

665e3353c5a0a1298b58f0408e39e998_M.jpg

December 2014 

El Prat de Llobregat

Amb una taula rodona amb la participació de diversos emprenedors/es de la ciutat que van explicar com innoven

El Centre de Promoció Econòmica va acollir el 4 de desembre la 8a edició de la Jornada de l'Emprenedoria Local i el lliurament dels premis El Prat Emprèn 2014.  L'Ajuntament vol així impulsar i reconèixer la creació de noves activitats empresarials a la ciutat.  

Innovadors i creatius
A la Jornada, sota el títol "L'emprenedoria creativa al Prat", va tenir lloc una taula rodona amb la participació de diversos emprenedors/es de la ciutat que van explicar com innoven a les seves empreses. La taula, conduïda per Jordi Tort, director executiu d'Innobaix, la var composar Mercè Marimón, gerent del cinema Capri; Xavier Esteban, codirector de l'empresa Antivaho Audiovisual; i Xavier Mateo i Stela Rubio, creadors del taller artístic Tataricum.
A la Jornada es van lliurar els diplomes als millors plans d'empresa cooperativa, realitzats per alumnes del programa PFI/PTT (Plans de Qualificació Professional Inicial / Pla de Transició al Treball).

48 candidatures
Un total de 48 candidatures es van presentar als premis El Prat Emprèn 2014, de les quals es van guardonar les següents, amb 2.000 euros cada primer premi:

Millor Idea i Projecte empresarial de 2014: Mates x tu, acadèmia de matemàtiques basada en el mètode Singapur Maths. Mencions especials: Fisioanimalia SCP (Rehabilitació física d'animals domèstics), Soy Multimedia (Serveis corporatius per empreses), Enric Rufas Productora Audiovisual i Running Prat (Comerç especialitat en material i complements per a l'atletisme).  

Millor Idea i Projecte empresarial en matèria de comerç i turisme
: "Un món d'idees", botiga de regals, organització de tallers i exposició d'artesania. Mencions especials: Le Gain (producció i comercialització d'oli d'Argan), Parafarmacia Interespay SCP i Bugaderia La Colada.  

Millor i Projecte empresarial en innovació i/o economia social: Papilla de frutas, Cristina Romero (productes tèxtils elaborats amb fibres naturals amb il•lustracions i estampats originals). Mencions especials: Lemax 25 SCCL (serveis empresarials i consultoria en social media), Autoescola Prat i Estudi 10 (dansa, wellness, pilates i ioga).

 

 

Media

  • hola@papilladefruta.com
  • ·instagram.png      facebook.png      pinterest.png

payment_methods_2.jpg